ZELFPORTRET & MISSIE >


 


Hallo lieve LeefWijsBezoeker 

Ik ben Mevrouw LeefWijs! Eigenlijk heet ik niet echt zo… Je mag me ook Els noemen of Elsje of Elske…
Mijn achternaam ‘ Schaerlaeken’ rood , bekent kleur en daar ben ik trots op.
Schaerlaeken rood wordt in verband gebracht met warmte , intensiteit en passie en dat zijn de waarden die ik wil uitdragen naar mijn medemens.
Intens leven vanuit bewustzijn , met een warm hart naar alles wat ons omringt en met focus op 'passie' en ' vrijheid'.
Ik ben dan ook zeer enthousiast om mijn praktijk ‘ LeefWijs’ digitaal te mogen voorstellen , maar nog veel liever ontvang ik jullie met open armen in het idyllische Sint-Amands aan de Schelde.

Kort woordje over mijn levensloop

Als kind al droomde ik ervan om mensen te helpen. Ik kon eindeloos staren naar de sterren
en ik voelde dat ik slechts een stipje was in het grote geheel. Ik voelde me met alles en iedereen verbonden.
Mijn leven nam in eerste instantie niet de richting ten dienste van mensen. Ik werkte meer dan tien jaar in het Bankwezen tot mijn lichaam op een bepaald moment aangaf dat ik iets miste. De koude cijfers werden geruild voor een leven vol passie en vrijheid.

Mijn passie voor het welzijn van mens, dier en plant en het geloof dat alles en iedereen met elkaar verbonden is , hebben er dan voor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde en allerhande technieken en therapieën om het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Ik geraakte geboeid  door de quantumfysica en de toepassingsmogelijkheden op vlak van gezondheid en heling.
Daarnaast verdiepte ik me in het begrip ' hoogsensitiviteit'. Ik kreeg als snel het gevoel van thuiskomen. Ik volgde ook de opleiding 'sensitherapie' , gericht op het begeleiden van sensitieve kinderen en volwassenen.
Ik kwam meer en meer tot het besef dat 'hoogsensitiviteit' een kracht is. 
Anderzijds weet ik dat het als sensitief persoon niet altijd even makkelijk is om je plekje te vinden in deze maatschappij....
Daarom wil ik met mijn praktijk ook een aanspreek- en verbindend punt zijn om van je klacht je kracht te maken. 
Benieuwd?
Heb je vragen over wat dan ook? Voel alsof je thuis ben en aarzel niet om me even te roepen. Als ik jou niet kan verderhelpen, kan ik  je vast wel doorverwijzen naar de meest geschikte en liefdevolle persoon.

Liefs
Elsx