LEEF WIJS ! > MISSIE >


Kijk anders, Denk anders, Leef anders

De kwantumfysica leert ons dat alles met alles verbonden is. De volgende generaties zullen deze wetenschap leven en be-leven. Respect voor eigen lichaam, geest en Hart  is ook respect betonen voor zijn medemens, mededier en zijn leefomgeving.
Laat alsjeblieft jullie hart opnieuw spreken, jullie intuïtie en ga zelf op onder-zoek nu het nog kan ! Samen kunnen we verandering brengen en opnieuw kiezen voor de 'natuur' , het pure 'wij'-gevoel , onvoorwaardelijk en zuiver...


De kleinste Verandering maakt het grootste Verschil

Door systematisch en integraal te kijken naar jouw gezondheid is meer mogelijk dan je misschien denkt.
Energietekort is een veelgehoorde klacht. Dit lijkt slechts een symptoom maar in werkelijkheid staat het aan de basis van veel ziektebeelden.

In een verkennend gesprek ga ik samen met jou op zoek naar de bron van jouw energieverlies en stap voor stap bepalen we ook samen de richtlijnen voor het hervinden van jouw balans. Dit doen we allereerst door de energieproductie en verdeling in het lichaam te herstellen met een combinatie van de juiste voeding, beweging, suppletie en andere leefstijlinterventies.
Nieuwe In-Zichten zullen je helpen om stappen te zetten naar een blijer en rustiger leven.

Vanuit mijn verbondenheid met alles wat is, luister ik met aandacht naar jouw verhaal en breng je terug in contact met je hart en je gevoel.
Hierbij maak ik gebruik van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen vanuit de KPNI ( De Klinische Psycho Neuro Immunologie),  Kwantummeetmethoden , mijn eigen intuïtie, ruime levenservaringen en talrijke opleidingen op vlak van fysieke, emotionele en metale gezondheid.

Ben je klaar voor verandering?